Obvestilo članom društva

Avtor objave:

Datum objave:

Izpeljava prireditve CVIČEK 2007 zahteva zelo veliko organizacijskega dela, zato se bo upravni odbor potrudil, da bo tudi letošnja prireditev uspela.

Zelo težko je zagotoviti dobitke za srečelov. Zato naprošamo vse člane, da vsak prinese dobitke v vrednosti 6 EUR v gostilno Jaklič najkasneje do četrtka, 14. 06. 2007. Kdor nima primernih dobitkov naj prispeva 6 EUR v gotovini. Denar lahko odda v gostilni Jaklič ali pri svojem poverjeniku.

Uspeh naše prireditve ni odvisen samo od ožjega odbora, ampak zahteva podporo in angažiranje vseh članov. Zato naprošamo vse člane društva, da s svojimi družinami in prijatelji pridejo na prireditev Cviček 2007 in s tem pokažejo svojo pripadnost društvu ter tako prispevajo svoj delež k temu, da bo naša prireditev uspela.

Sočasno obveščamo vse člane, da bo v četrtek, 07. 06. 2007, ob 17. uri na Hrastnem pri zidanici Gorenc predavanje na temo »ZELENA DELA V VINOGRADU in bolezni vinske trte v tem času«.

Predaval bo g. Maljevič.

Obveščamo vas tudi, da zbiramo prijave za degustacijski tečaj, ki bi ga organizirali v januarju 2008, če bo dovolj prijav.

Predsednik društva: Franc Bartolj